Amstaffit.com

Amstaffiaiheista keskustelua
Tänään on 26.10.2020 22:09

Kaikki ajat ovat UTC
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 64 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: PEVISA-ohjelma 2018-2022
ViestiLähetetty: 26.04.2019 07:16 
Poissa
ROP VET

Liittynyt: 30.08.2005 16:30
Viestit: 9075
Paikkakunta: Lahti, Astn Inkku 12/07, Astn Huhu 10/19
Olen ehkä ”hieman” järkyttynyt siitä että näinkin tärkeän asian hoitamiseen yhdistys ei ole katsonut tarpeelliseksi soittaa kennelliittoon ja esittää asiaa, kysellä, vaatia perusteita jne. vaan asiaa on selvitelty sähköpostein ja msn-viestein eikä ilmeisesti apua ole haettu myöskään muualta.
Pevisa-asioiden lisksi kennelliitolla on vankka osaaminen yhdistyslainsäädännöstä ja kokouskäytännöistä. Itse olen kääntynyt myös patentti- ja rekisterihallituksen puoleen joka ylläpitää Suomessa yhdistysrekisteriä ja osaa neuvoa yhdistyslainsäädännössä koskevissa asioissa. Yhdistys- ja yrityslainsäädäntöä tunteva juristi on lukenut ja neuvonut esityksen tekemisessä.

Olen aina saanut hyvää palvelua kennelliitosta ja vastaukset kysymyksiini puheluissa, jos puhelimenpäässä ollut henkilö ei ole vastauksia tiennyt niin on luvannut selvittää ja soittaa takaisin ja näin on myös aina tapahtunut. Oli sitten kyseessä kennelliiton lakimies, JTT:n toimihenkilöt tms.
Pyydettäessä olen saanut kaikki puhelussa käsitellyt asiat myös kirjallisesti sähköpostiini – usein jopa puhelun aikana.

Yhdistys on mennyt nyt asioiden edelle hokiessaan mitä kennelliitolle voi esittää tai ei voi esittää.
Tässä on ensin istuttavana seka Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistyksen kokous että Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen kokous ennen kuin kukaan esittää kennelliitolle mitään.
Meidän (amstaffiyhdistys) yleiskokouksessa olisi ollut täysin lainmukaista käsitellä esitykseni kokonaisuudessaan. Tämä on minulle tärkeää koska Pevisan muutosehdotuksen perusteet tulee ilmi tätä edeltävässä Pevisan purku kohdassa. Se olisi kirjattu pöytäkirjaan ja eteenpäin olisi lähtenyt Pevisan muutosehdotus perusteluineen jos se olisi saanut kannatusta. Itse Pevisa-ehdotus olisi toki lähtenyt samassa muodossa (niinkuin kennelliitto vaatii) missä se esityksessäni on.

Minun tarkoitukseni ei ole koskaan ollut erottaa esityksiä toisistaan. Olen toimittanut 2-osaisen YHDEN esityksen mitä Suomen amerikanstaffordshireterrieriyhdistys on sitten halunnut alkaa muokkaamaan miten mielii ja nyt ollaan tilanteessa mikä on luettavissa esityslistalta. Tämän oman 2-osaisen esityksen takana seison edelleen, sen mitä asioiden irroittaminen toisistaan aiheuttaa, siitä vastuun voi kantaa joku muu.

Outona pidän myös sitä että Amstaffiyhdistys ei suostunut muuttamaan yli viikko sitten tekemäni kirjallisen vaatimuksen perusteella yleiskokouksen esityslistaa, mutta nyt kuitenkin vaatimukseni mukaisesti esityslista on muutettu eilen, 1,5 vuorokautta ennen yleiskokousta.
Edelleen totean että minulla on valmiiksi tehty JTO vastaamaan omaa esitystäni, myös siinä tapauksessa että päädytään Pevisan purkuun. Olen tämän puheenjohtaja Terholle ilmoittanut mutta hän ei ole ollut kiinnostunut vastaanottamaan JTO.ta.
Sen sijaan hän on muokannut yhdistyksen sivuilla nähtävää voimassa olevaa JTO:ta (joka on muuten tällä hetkellä eri muotoinen kuin se mikä on kennelliiton sivuilla nähtävissä. Tämän olen antanut kennelliitolle tiedoksi.) Ja tässä muokatussa versiossa on virheitä,
Päivitetyt kohdat löytyvät JTO:n lopussa olevassa ilmoituksessa, muokkaajana näkyy yksin Kiia Terho.

Mutta onneksi kokous on jo huomenna niin tässä ei (ehkä?) keretä enää kovin paljon sipilöimään ennen kuin päästään näitä asioita käsittelemään siellä foorumissa minne ne on tarkoitettu.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: PEVISA-ohjelma 2018-2022
ViestiLähetetty: 26.04.2019 13:36 
Poissa
Vara-serti

Liittynyt: 24.03.2015 21:25
Viestit: 964
Ei mulla muuta, mut ootpa saanu hyvää palvelua.
Mä soitin sinne vuosi sitte erästä asiaa ihmetelläkseni ja kysyäkseni, vastaus oli luokkaa jaa empä tiedä, laitan eteenpäin että selvitellään. Js siis ihan minua itteäni ja koiriani koskevaa asiaa. Tähän päivään mennessä ei oo kuulunu mitään eikä asia edenny :denti: Pitäski koittaa soitella uudestaan, onneksi ei oo mikään kiireellinen asia.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: PEVISA-ohjelma 2018-2022
ViestiLähetetty: 30.04.2019 10:09 
Poissa
Vara-sertiä pukkaa taas

Liittynyt: 21.05.2007 10:13
Viestit: 3452
Paikkakunta: Tervo. ASTn Riemu, ASTu Metku
Mitäs tälle nyt kävi kokouksessa?

_________________
- Baxtaff Star Alliance -
- Masterbolt King Diamond -


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: PEVISA-ohjelma 2018-2022
ViestiLähetetty: 30.04.2019 11:37 
Poissa
Vahva vääryyden puolustaja
Avatar

Liittynyt: 17.04.2011 18:05
Viestit: 3750
Ei mennyt läpi.

_________________
-Quality Begins on the Inside-


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 64 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com