Foorumin säännöt

LUE TÄÄLTÄ FOORUMIN SÄÄNNÖT ENNEN REKISTERÖITYMISTÄ!
Avatar
Kiia
Site Admin
Viestit: 11743
Liittynyt: Ti Maalis 08, 2005 9:19 am
Paikkakunta: Pori, kennel Sticky Wicket´s
Viesti:

Foorumin säännöt

Viesti Kirjoittaja Kiia »

HUOM! Jos sinulla on vanhat tunnukset, mutta et muista enää salasanaasi ja sähköposti ei toimi, ole yhteydessä ylläpitoon ennen kuin rekisteröidyt uudelleen! kiia (at) amstaffit.com


1.
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat lukea foorumia ja kirjoittaa viestejä (lukuun ottamatta osiota ”Tiedotteet ja foorumin käyttö” sekä "Kasvattajat", joita pääsee lukemaan myös ei-rekisteröityneet).

2.
Ylläpito hyväksyy rekisteröinnit; pyrimme nopeaan toimintaan, mutta rekisteröitymisen jälkeen saattaa kulua 1-7 vrk ennen kuin tunnukset alkavat toimia. Hyväksymisestä ei tule erikseen ilmoitusta.

3.
Tuplarekisteröintejä ei sallita. Ylläpito poistaa ilman erillistä varoitusta ylimääräiset tunnukset sellaiset huomatessaan (viimeksi rekisteröity tunnus poistetaan). Rekisteröimisen väärinkäyttö voi johtaa kokonaan foorumilta pois sulkemiseen.

4.
Keskustelu: Sana on toistaiseksi hyvin vapaa, mutta tietenkin keskustelun täytyy pysyä asiallisena. Ennen uuden aiheen aloittamista katso, onko ko. aiheesta jo keskustelua olemassa johon voi jatkaa. Kahden eri ihmisen väliset väännöt palstalla on kielletty!

5.
Viestien muokkaus: Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä pystyy muokkaamaan omia viestejään, mutta toiminnon sallimisen tarkoitus ei ole asiasisällön muuttaminen tai poistaminen, vaan kirjoitusvirheiden ym. korjaaminen. Lue viestisi ajatuksella ennen ”lähetä” -toimintoa!

6.
Kuvien lataaminen foorumille: Kuvia pystyy lataamaan (ks. erikseen ohje), mutta pyritään välttämään ”turhien” kuvien lataamista, jottei sivutila tukkeudu pelkistä kuvista. Mikäli haluat jakaa paljon kuvia yhdellä kertaa, niin lataa kuvat johonkin muualle nettiin ja tuo ne foorumille linkin kautta.

7.
Mainostus on toistaiseksi kielletty (tähän on suunnitteilla muutoksia lähitulevaisuudessa). Kirpputori on siis tarkoitettu vain ja ainoastaan todelliseen kirpputorikäyttöön, eli käytetyn tavaran myymiseen. Eläinten myyminen/välittäminen on kirpputorilla kielletty.

Havaitsemistanne väärinkäytöksistä, epäselvyyksistä tai palstalla olevasta toiminnasta voitte halutessanne olla yhteydessä ylläpitoon
kiia (at) amstaffit.com.

Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä, milloin katsoo siihen olevan tarvetta.


3.4.2023 poistettu sääntö 0-viestiläisistä. Keskustelu on sen verran rauhallista tällä hetkellä, että on tarpeetonta mielestäni esittäytyä. Otetaan sääntö jossain kohtaa takaisin mikäli koen sille olevan tarvetta :)