Kasvattaja-alueen säännöt

Avatar
Kiia
Site Admin
Viestit: 11743
Liittynyt: Ti Maalis 08, 2005 9:19 am
Paikkakunta: Pori, kennel Sticky Wicket´s
Viesti:

Kasvattaja-alueen säännöt

Viesti Kirjoittaja Kiia »

1. Kelpoisuus
Kasvattajan tulee olla suomalainen Amstaffit.com -foorumin käyttäjä (eli rekisteröitynyt foorumille ja kirjoittanut vähintään yhden viestin) ja hänellä tulee olla kennelnimi.

2. Järjestys
Kennelit listataan aakkosjärjestyksessä.

3. MAKSUT
1. vuosi 7€, sisältää kennelin alueen luomisen ja kuvakkeen
2. jne vuosi 5€
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja varat käytetään foorumin ylläpidon kustannusten kattamiseksi. Ylläpito pidättää oikeuden muutoksiin.

Ensimmäinen maksu maksetaan ennen osion foorumille lisäämistä. Sen jälkeen maksut erääntyvät kunkin vuoden maaliskuun ensimmäisenä päivänä (1.3.20xx) huolimatta siitä, missä vaiheessa vuotta ensimmäinen maksu on suoritettu. Ylläpidolla on oikeus poistaa kennelin keskustelualue, mikäli maksua ei suoriteta kahden viikon kuluessa eräpäivästä. Uudelleenlisäämisestä tulee suorittaa 1. vuoden maksu sekä kuluva vuosimaksu ennen keskustelualueen palauttamista (yht. 12€). Mikäli keskustelualue poistetaan ylläpidon toimesta tai kasvattajan pyynnöstä, jo maksettuja maksuja ei palauteta.

4. Kasvattaja-alueen sisältö
Perustiedot (ylläpito lisää):
- Kennelnimi
- Kuvake (kennelin logo, alkukirjaimet tms. kasvattajan valitsema kuva/kuvio). Kuvake mustalla tai valkoisella, taustan väri (yksivärinen) on vapaasti valittavissa. Kuvakkeen malli on pyöreä. Ylläpito tekee kuvakkeen kasvattajan toiveiden mukaan.
- Lyhyt esittelyteksti (kotisivujen osoite, kotipaikka, kasvattajan nimi tms, max 50 merkkiä, sisältäen välilyönnit).

Muu sisältö:
Loppu sisältö on kasvattajan itsensä valittavissa, se voi olla esim. kennelin tai kasvattajan esittely, kennelin historia tai kasvattajan omien kasvatusperiaatteiden tai koirien esittely. Muilla, kuin ko. kasvattajalla ei ole oikeutta kirjoittaa alueelle.

- HUOM! Koirien myyminen/välittäminen on kielletty! Mikäli haluat iloita syntyneistä pennuista, sitä varten on ”Amstaffipulinaa > Pentuepulinat ja onnittelut”. Suunnitelmista ja syntyneistä pentueista voi keskustella myös ”Amstaffin jalostus” -osiossa.

- Turhaa kuva-spämmäystä tulee välttää (esim. koirien esittelyssä 1 kuva/koira riittänee).


YLLÄPITO VOI HALUTESSAAN MUUTTAA NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ.

Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee ja/tai kasvattaja ei kehotuksista huolimatta toimi sääntöjen mukaisesti, on ylläpidolla oikeus poistaa ko. kennelalue. Poistoon mennessä maksettuja maksuja ei palauteta. Tämän jälkeen on ylläpidon vapaasti päätettävissä, hyväksytäänkö ko. kenneli uudelleen kasvattajalistalle, ja jos hyväksytään, niin koska.